Etusivulle

Suunnittelu & stailaus

Myyntistailaus

Myyntistailaus

Stailauskonsultoinnin tavoitteena on edistää kotisi kiinnostavuutta myyntikohteena ja lyhentää myyntiaikaa. Konsultoinnin aikana käymme läpi kotisi yksityiskohtaisesti. Teemme muutosehdotuksia ja listaamme sekä poistettavia että mahdollisesti hankittavia kalusteita. Meillä on laaja varasto kalusteita ja tekstiilejä, joita voidaan vuokrata tarpeen vaatiessa. Saamme nopealla aikataululla maalarin paikalle, ja voimme asennuttaa vaikkapa kokonaisen keittiön jopa kolmessa viikossa avaimet käteen periaatteella! Stailauskonsultoinnin (1,5h) hinta on 240,- (sis. alv 24%) + matkakustannukset. Konsultoinnin avulla voit saada rahasi takaisin kymmenkertaisena parantuneen ostohinnan muodossa.

Tyhjän asunnon stailaus

Tyhjän asunnon stailaus

Harvoin asunto, joka on tyhjänä myynnissä koetaan mielenkiintoiseksi. Tyhjän asunnon stailaus on avaimet käteen-palvelu, jossa stailaamme ja kalustamme tyhjän asuntosi myyntikuntoon. Tuomme kalusteet ja tekstiilit varastostamme asuntoosi kuuden viikon ajaksi, ja myönteisen ostopäätöksen jälkeen viemme kaiken tuomamme pois. Sopimukseen voi myös kuulua seinien maalaus tai ikkunoiden pesu. Sopimusta voi aina pidentää vaikka viikon kerrallaan. Hinta vaihtelee asunnon koon ja asiakkaan toiveiden mukaan, alkaen 1800,- (sis alv 24%)

Sijoitusasunnon remontointi

Sijoitusasunnon remontointi

Oletko ostanut sijoitusasunnon joka kaipaa remonttia? Tuntuuko että tehtävä vie paljon aikaa ja on hankala? Me olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia onnistuneita remontteja. Toteutamme muutokset sinun antamalla budjetilla, tavoitteena kestävä, raikas ja houkutteleva vuokrakoti. Erikoisvahvuutemme on ratkaisut pieniin tiloihin. Kuten esimerkiksi parvet, tehokeittiöt,  Murphy sängyt  ja näppärät säilytys ratkaisut. Hinta vaihtelee asunnon koon ja asiakkaan toiveiden mukaan, suunnittelu alkaen 1420,- (sis. alv 24%)

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Haluatko toimivan, kauniin ja raikkaan kodin? Sellaisen mistä olet aina haaveilut, jossa on mukavaa viettää aikaa tai järjestää juhlia ja jossa mieli lepää. Sisustussuunnittelussa käydään asiakkaan kanssa läpi muutostoiveet ja –laajuus, budjetti sekä aikataulu toteutukselle. Suunnitteluideoiden hyväksynnän jälkeen teemme haaveistasi totta. Suunnittelemme ja tarvittaessa myös toteutamme muutokset avaimet käteen periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelun hinta perustuu aina erilliseen suunnittelutarjoukseen.

Christel Björkqvist

Olen työskennellyt sisustuksen parissa 15 vuotta, omassa yrityksessäni viimeiset viisi vuotta. Olen intohimoinen sisustaja ja visuaalinen elämän katsomukseni luo palavan halun muuttaa maailmaa kauniimmaksi paikaksi. Koti kerrallaan.

christel@interiorcb.com
+358 40 741 7797