Etusivulle

4 huonetta + keittiö, Eira

4 huonetta + keittiö, Eira

Tämä kaunis ja valoisa asunto stailattiin myyntikuntoon läpikohtaisesti. Suurimmat muutokset tehtiin keittiössä vaihtamalla vanhat kuluneet puutasot valkoisiksi ja tekemällä yhdestä huoneesta kahden teinitytön makuuhuoneet.

Yksiö punavuoressa

Yksiö punavuoressa

Tässä yksiössä on tehokkaat neliöt. Kakluuni tuo tunnelmaa ja valo läpäisee koko asunnon.

4 huonetta Espoonlahdessa

4 huonetta Espoonlahdessa

Tämä ulkomailla asuvan perheen Suomikoti on käytössä kesällä ja joululomalla. Suunnitteluprojekti oli antoisa sillä kotiin hankittiin kaikki huonekalut ja tekstiilit uutena, sekä sitä hallinoitiin sähköpostin välityksellä etäisyyden takia.

Sijoituskaksio Alppiharjussa

Sijoituskaksio Alppiharjussa

Nuoren miehen sijoitus kohteessa on mietitty tilankäyttö tarkkaan. Ruoanteko on lähellä sydäntä ja siksi satsattiin keittiöön.

Asiakaskommentit

”Omakotitalomme Mankkaalla oli ollut myynnissä jo puoli vuotta ilman ensimmäistäkään tarjousta kun päätimme vaihtaa välittäjää. Uusi välittäjämme suositteli Christeliä, ja hän stailasi kotimme poistaen joitakin huonekaluja sekä vuokraamalla varastostaan tekstiilejä ja muutaman huonekalun. Päivässä hän loihti uuden kutsuvan ilmeen, joka välittyy hyvin kuvissa. Kotimme myytiin viidessä viikossa. Olemme erittäin tyytyväisiä Christelin ammattitaitoon ja asiakasta kunnioittavaan lähestymistapaan.”

Marjatta ja Hannu Grönroos

”Christel stailasi ja kalusti tyhjän paritalomme Westendissä ennen myyntiä. Siitä tuli niin upea ja raikas, että teki mieli muuttaa takaisin. Asunto myytiin kuudessa viikossa ja olen varma, että se nousi stailauksen avulla edukseen muiden saman kokoisten myytävien joukosta. Olin niin tyytyväinen, että pyysin Christeliä auttamaan uuden kotimme sisustamisessa.”

Ritva Sirén-Tikanoja

”Sijoitusasuntoni remontti sujui vaivattomasti ja nopeasti suunnitelman avulla. Christel teki valinnoista helppoja, kun niitä oli vain muutama. Lopputuloksena oli valoisa, raikas ja kestävä sisustus. Asunto on yhtenäinen ja tilankäyttöratkaisut tehokkaat. Tilasimme keittiön, kaakkelit ja lattiamateriaalin hänen yritykseltään. Oli ilo vuokrata niin upeaa yksiötä kun kiinnostuneita oli paljon.”

Juha Rantanen

Christel Björkqvist

Olen työskennellyt sisustuksen parissa 15 vuotta, omassa yrityksessäni viimeiset viisi vuotta. Olen intohimoinen sisustaja ja visuaalinen elämän katsomukseni luo palavan halun muuttaa maailmaa kauniimmaksi paikaksi. Koti kerrallaan.

christel@interiorcb.com
+358 40 741 7797